8 Aralık 2016 Perşembe

Ankara Karın Germe Muayenesi


Ankarada karın germe konusunda uzman doktor olan Serdar nasırın sitesinden sizlere bilgileri paylaşıyorum. Şimdi adam doktor ben size ne yazsam yalan olur değil mi ? ben sadece internetten öğrendiklerimi size aktarabilirim ama  o da bir yere kadar gider. O yüzden serdar beyin yazısı direkt bloğuma koyuyorum. Pişman mıyın hayır.


Karın germe ve ameliyatı konularında uzman Doç. Dr. Serdar Nasır ile tanışın ilk muayene ücretsizdir. Detaylı bilgiler için aşağıdaki makalemizi mutlaka okuyun.

Karın Germe Nedir ?

Karın kaslarındaki gevşeklik, aşırı yağlanma, obezite cerrahisi sonrasında karında cilt ve deri fazlalığı, kilo verme veya hamilelik sonrasında karın kaslarındaki gevşeklik ve karın bölgesindeki cilt bozuklukları karın germe ameliyatı Abdominoplasty (Tummy Tuck) ile giderilmesine denir.
Karın kaslarındaki gevşeklik, aşırı yağlanma, obezite cerrahisi sonrasında karında cilt ve deri fazlalığı, kilo verme veya hamilelik sonrasında karın kaslarındaki gevşeklik ve karın bölgesindeki cilt bozuklukları karın germe ameliyatı Abdominoplasty (Tummy Tuck) ile giderilmesine denir.

Kimler karın germe ameliyatı yaptırabilir ?

Diyet ve egzersize cevap vermeyen karın derisi sarkıklığı olan lakin vücut kontürleri düz olarak olan bayan ve erkekler bu ameliyat için adaydır. Bu ameliyat özellikle birkaç kez doğum yapmış, karın bölgesi derisinde çatlaklar oluşmuş ve sarkmış ve karın kasları hasar görmüş ve zayıflamış kadınlar için son derece faydalıdır.

Ankara Karın Germe Ameliyatı Süreçleri:

Ankara karın germe Karın gerdirme ameliyatına niyatlendiyseniz sizi Ankara’daki muayenemize bekliyoruz. Burada sizlere uygun bir randevü verilecek ve ardından ameliyata başlanacaktır. Ameliyattan önce mutlaka sigara ve alkolü bırakmanız gerekmektedir. Bu muayene sırasında; geçirdiğiniz hastalıklar, halen var sıhhat problemleriniz ( şeker rahatsızlığı vb.) , alışkanlıklarınız (sigara, içki vb.) ve kullandığınız ilaçlar (aspirin, sakinleştirici vb.) konusu için doktora doğru ve ayrıntılı bilgi vermelisiniz. Uzman doktor Doç. Dr. Serdar Nasır ve uzman ekibiyle sizde istediğiniz ve hayal ettiğiniz karına sahip olabilirsiniz.Kafınıza takılan bir soru veya danışmak için hemen arayabilirsiniz.
Telefonlarımız
Sorular ve Randevu İçin
Muayenimize gelin ilk muayenemiz ücretsizdir.
Cinnah caddesi 75/5 Çankaya/Ankara / Muayene Whatsapp :0533 085 21 59 - Muayene GSM : 0533 085 21 59

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder